The Basic Principles Of КИТАЙСКА ПРЕКИ ИНВЕСТИЦИИ ВЪВ ФранцияМного често писаните закони на дадена държава се променят под натиска на обществото, така че да не влизат в противоречие с неписаните закони, с вътрешното чувство за справедливост, трупано и предавано през поколенията. Мога уверено да твърдя, че голяма част от обществото не познава и не се ръководи в оценката си за събитията от друго, освен от десетте божи заповеди.

Новата методика за лечение на онкологични и всякакви други редки и тежки заболявания е уникална и с това, че продължителността на лечението може да се контролира чрез избора на часови пояс, когато въпросният лечебен видеоклип да бъде излъчен, както и чрез регулиране цената на изпращания есемес.

И защо се взривяват, от какъв зор . . ? Можеха да се предадат доброволно, като Жоро Милионера, дето го хванахме, а ако не желаят поне да си бяха тръгнали като братя Галеви, по живо по здраво, кой от къде е, а те се взривяват!!! Взривяват се .

Но що е това Революция? Защо правителствата могат да обявяват войни, да водят военни действия в името на демокрацията и възцаряването на справедливостта, а народите не могат да вдигат революции в името на същите тези идеали? Кой определя, дали едно правителство е демократично – самото то, или народа който то управлява? Щом войната е продължение на политиката с други средства, нима революцията не е продължение на демокрацията със същите тези средства?

Смятам, че положените от нас усилия ще бъдат високо оценени и очакваме вашата подкрепа за споменатото Електронно включване на ромите.

– Как виждате бъдещето на България и има ли тя бъдеще въобще?

Очерк на един англичанин за България : „Няма по-прост народ от българския“

I won't ever overlook my stay with the philosophers through the Andromeda nebula, who live infinitely lengthy ( they on their own have no idea once they were born or when they may die) and who stated to me that there cannot exist democracy in the world due to brief lifetime of its inhabitants plus the fragility of their Actual physical remaining.

Ами, ако ние вече се научихме сами да отразяваме това което правим, това за което се борим, това в което вярваме, това което защитаваме, тогава за какво сте ни вие? И, ако правим всичко това подтикнати от вътрешното си чувство и собственото си светоусещане, а не от заплатата която получаваме, тогава read more защо вие да ни отразявате?

БНТ апелира и към останалите български и чуждестранни телевизии да се включат в новия революционен и сензационен метод на лечение, като по този начин съкратят времето, необходимо за тотално излекуване на българския народ.

Нима не е логично, че ние ще представим нашата гледна точка, много по-добре, по-ясно, по-обосновано, по-обширно, по-свободно, чрез новите възможности които ни предоставят социалните мрежи, отколкото ако гостуваме за петнадесет минути при някаква истерична журналистка или в секундите които ни отделяте в новините си?

Самото метро ще бъде удължено до сметището, за да се улесни достъпът на уличните кучета до това богато на хранителни отпадъци място.

Какъв, ако не прост, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият. Трябва да си много прост, за да се гордееш, че познаваш престъпници и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени.

Но този техен самоотвержен устрем е безсилен пред анархията на гневната тълпа и само благодарение на своите каски и щитове, те успяват да съхранят последните остатъци от демокрацията заела се със защитата на финансовите интереси на банковия елит по целия свят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *